Zásady ochrany osobních údajů

Home / Zásady ochrany osobních údajů

Burger Markus je zodpovědný za zpracování vašich osobních údajů na našich webových stránkách. Naše údaje lze nalézt v
potisku
.

Ochranu vašich osobních údajů bereme velmi vážně. S vašimi osobními údaji nakládáme důvěrně a v souladu se zákonnými předpisy o ochraně osobních údajů a tímto prohlášením o ochraně osobních údajů.

Vaše údaje nebudou bez vašeho výslovného souhlasu předány jiným příjemcům.

Soubory cookie

Tato webová stránka používá cookies.

Díky souborům cookie jsou webové stránky pro uživatele uživatelsky přívětivější a efektivnější. Cookie je malý textový soubor používaný k ukládání informací. Při návštěvě webových stránek může webová stránka umístit soubor cookie do počítače návštěvníka webových stránek. Pokud uživatel navštíví webové stránky později, může webová stránka přečíst údaje dříve uloženého souboru cookie a tím určit například, zda uživatel navštívil webové stránky před a o které oblasti webových stránek se uživatel obzvláště zajímá. Pro více informací o cookies, navštivte Wikipedie

Změna nastavení souborů cookie

Uživatel může v nastavení webového prohlížeče určit, jak webový prohlížeč zpracovává soubory cookie, které soubory cookie jsou povoleny nebo odmítnuty. Přesně tam, kde jsou tato nastavení umístěna, závisí na příslušném webovém prohlížeči. Podrobné informace jsou k dispozici prostřednictvím funkce nápovědy příslušného webového prohlížeče.

Pokud je používání souborů cookie omezeno, nemusí být všechny funkce těchto webových stránek již plně použitelné.

Cookies na našich webových stránkách

Naše webové stránky využívají následující poskytovatele:

  • Web emisi hotelu Garni Burger
    • Souhlas se soubory cookie: Umožňuje ukládat souhlas s používáním souborů cookie.
    • Responzivní obrázky: Lze použít k určení požadované velikosti obrázku.
  • Facebook: Ukládání uživatelských dat souvisejících s Facebook pixelem. Další informace získáte od
    vývojářů Facebooku
    a
    oznámení o souborech cookie
    na Facebooku .

Nastavení souboru cookie můžete zabránit.

Formuláře kontaktů/žádostí

Po odeslání formuláře budou výše uvedené údaje zpracovány společností Markus Burger, která je odpovědná za zákon o ochraně osobních údajů, s výjimkou 42, 9963 St. Jakob v Defereggenu, Rakousko, office@haus-burger.at, za účelem zpracování vaší žádosti na základě vašeho souhlasu uděleného odesláním formuláře. Údaje se zpracovávají za účelem přímého marketingu, který je slučitelný s původním účelem zpracování, na stejném právním základě, s výjimkou námitek.
Neexistuje žádná právní nebo smluvní povinnost poskytnout osobní údaje. Jediným důsledkem neposílení je, že svou žádost neodevzdáte a my ji nemůžeme zpracovat.

Zaškrtnutím tohoto políčka souhlasíte se zpracováním výše uvedených osobních údajů za účelem zasílání e-mailového zpravodaje společností markus Burger, který je odpovědný za zákon o ochraně osobních údajů Markus Burger, Ausrotte 42, 9963 St. Jakob v Defereggenu, Rakousko, office@haus-burger.at, na základě vašeho souhlasu až do odvolání nebo námitky.
Neexistuje žádná právní nebo smluvní povinnost poskytnout osobní údaje. Jediným důsledkem vašeho nesouhlasu je, že neobdržíte e-mailový zpravodaj.

Máte právo svůj souhlas kdykoli odvolat písemným oznámením nebo (v případě e-mailového zpravodaje) kliknutím na odkaz pro odhlášení, aniž by byla dotčena zákonnost zpracování prováděného na základě souhlasu až do odvolání.

Podobně můžete stejně vznést námitku proti použití vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu. V případě námitky již vaše osobní údaje nebudou zpracovávány pro účely přímého marketingu.

Máte právo na přístup, opravu, výmaz, omezení zpracování a přenositelnosti vašich osobních údajů, jakož i právo podat stížnost dozorovému úřadu (rakouský úřad pro ochranu osobních údajů, Wickenburggasse 8, 1010 Vídeň, dsb@dsb.gv.at).

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním výše uvedených osobních údajů společností Markus Burger, která je odpovědná za zákon o ochraně osobních údajů Markus Burger, Außerrotte 42, 9963 St. Jakob v Defereggenu, Rakousko, office@haus-burger.at, za účelem zasílání e-mailového zpravodaje na základě vašeho souhlasu až do odvolání nebo námitky.
Neexistuje žádná zákonná nebo smluvní povinnost poskytnout osobní údaje nebo udělit váš souhlas. Neposkytnutí nebo udělení souhlasu bude mít za následek pouze to, že vám nebudou zaslány žádné informace.

Máte právo svůj souhlas kdykoli odvolat písemným oznámením nebo kliknutím na odkaz pro odhlášení, aniž by byla dotčena zákonnost zpracování prováděného na základě souhlasu až do odvolání.

Podobně můžete stejně vznést námitku proti použití vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu. V případě námitky již vaše osobní údaje nebudou zpracovávány pro účely přímého marketingu.

Máte právo na přístup, opravu, výmaz, omezení zpracování a přenositelnosti vašich osobních údajů, jakož i právo podat stížnost dozorovému úřadu (rakouský úřad pro ochranu osobních údajů, Wickenburggasse 8, 1010 Vídeň, dsb@dsb.gv.at).

Facebook

Tato webová stránka používá Facebook Pixel, webovou analytickou službu společnosti Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irsko („Facebook“) na právním základě převažujícího oprávněného zájmu (analýza používání webových stránek). Podepsali jsme smlouvu s Facebookem o zpracování údajů o objednávce. Některé údaje budou přeneseny do USA. Údaje jsou předávány do USA na základě štítu na ochranu soukromí.

Když nastupujete na naše webové stránky, navážou se spojení se servery Facebooku prostřednictvím softwaru a data jsou přenášena na servery Facebooku, z nichž některé se nacházejí v USA. Facebook Pixel také používá soubory cookie k ukládání informací o uživateli webových stránek a k analýze používání webových stránek uživateli webových stránek.

Podle Facebooku bude Facebook shromážděné údaje používat k vyhodnocení používání webových stránek, k sestavování zpráv o aktivitách na webových stránkách a k poskytování dalších služeb souvisejících s používáním webových stránek a internetu.

Facebook může tyto informace také předat třetím stranám, pokud to vyžaduje zákon nebo pokud třetí strany zpracovávají tyto údaje jménem Facebooku.

Podrobné informace o tom, jak facebook zpracovává uživatelská data, naleznete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Facebook.

Mapy Google

Tato stránka používá mapovou službu Mapy Google prostřednictvím rozhraní API. Poskytovatelem je Společnost Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Chcete-li používat funkce Map Google, je nutné uložit vaši IP adresu. Tyto informace jsou obvykle přenášeny a uloženy serverem Google v USA. Poskytovatel těchto stránek nemá žádný vliv na tento přenos dat.

Používání Map Google je v zájmu atraktivní prezentace našich online nabídek a snadného vyhledávání míst, která jsme uvedli na webových stránkách. To představuje oprávněný zájem ve smyslu čl. 1 svítí. f GDPR.

Další informace o tom, jak zacházet s uživatelskými údaji, naleznete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Google:
www.google.de/intl/de/policies/privacy/
.

Zpracování objednacích dat od zadego GmbH, oddělení „easybooking“

Díky samostatné smlouvě o zpracování osobních údajů budou vaše údaje shromažďovány a zpracovávány společností zadego GmbH, oddělení „easybooking“, Tschamlerstraße 4, 6020 Innsbruck, v rámci zpracování údajů objednávky v souladu s článkem 28 GDPR v souladu s odpovídajícími právními požadavky naším jménem. Jako zpracovatel v případě podpůrných opatření má zadego GmbH, oddělení „easybooking“, Tschamlerstraße 4, 6020 Innsbruck, přístup k vašim údajům, ale může je používat pouze pro účely podpůrných opatření a nesmí je používat pro své vlastní účely.

Další poskytovatelé třetích stran

Kromě toho jsou na této webové stránce využívány služby těchto poskytovatelů třetích stran:

Vaše práva

Máte právo na přístup, opravu, výmaz a omezení zpracování osobních údajů, jakož i právo na přenositelnost údajů. Prosím, dejte nám vědět na office@haus-burger.at.

Máte právo odvolat jakékoli souhlasy se zpracováním vašich osobních údajů. Zrušením není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů až do odvolání.

Máte právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů za účelem přímého marketingu. V případě námitky již vaše osobní údaje nebudou zpracovávány pro účely přímého marketingu.

Dále máte právo podat stížnost u dozorového úřadu (Rakouský úřad pro ochranu údajů, Wickenburggasse 8, 1010 Vídeň,
dsb@dsb.gv.at
).

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn Sie diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwenden oder auf "Akzeptieren" klicken, erklären Sie sich damit einverstanden.

Schließen