Tietosuojakäytäntö

Home / Tietosuojakäytäntö

Burger Markus vastaa henkilötietojesi käsittelystä verkkosivustollamme. Tietomme löytyvät
jälki
.

Otamme henkilötietojesi suojan erittäin vakavasti. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti ja lakisääteisten tietosuojasäännösten ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Tietojasi ei luovuteta muille vastaanottajille ilman nimenomaista suostumustasi.

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Evästeet tekevät verkkosivustoista käyttäjäystävällisempiä ja tehokkaampia käyttäjälle. Eväste on pieni tekstitiedosto, jota käytetään tietojen tallentamiseen. Kun vierailet verkkosivustolla, sivusto voi asettaa evästeen verkkosivuston kävijän tietokoneelle. Jos käyttäjä vierailee verkkosivustolla myöhemmin uudelleen, sivusto voi lukea aiemmin tallennetun evästeen tiedot ja siten määrittää esimerkiksi, onko käyttäjä käynyt sivustolla ennen ja mistä verkkosivuston alueista käyttäjä on erityisen kiinnostunut. Lisätietoja evästeistä on Wikipediassa

Evästeasetusten muuttaminen

Käyttäjä voi määrittää, miten selain käsittelee evästeitä, jotka evästeet sallitaan tai hylätään, selaimen asetuksissa. Juuri näiden asetusten sijainti määräytyy kunkin selaimen mukaan. Yksityiskohtaisia tietoja voi käyttää kunkin verkkoselaimen ohjetoiminnon kautta.

Jos evästeiden käyttöä on rajoitettu, kaikki tämän sivuston toiminnot eivät ehkä ole enää täysin käyttökelpoisia.

Evästeet sivuillamme

Sivustomme käyttää seuraavia palveluntarjoajia:

  • Hotel Garni Burger – sivusto
    • Evästeen suostumus: Voit tallentaa suostumuksesi evästeiden käyttöön.
    • Responsiiviset kuvat: Voidaan määrittää tarvittava kuvakoko.
  • Mitä tehdä, Facebook, mitä te teet Facebook-pikseliin liittyvien käyttäjätietojen tallentaminen. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä
    Facebook-kehittäjiin
    ja
    Facebookin evästeilmoituksiin
    .

Voit estää evästeen asettamisen.

Yhteydenotto-/ pyyntölomakkeet

Lomakkeen lähettämisen jälkeen edellä mainitut tiedot käsittelee Tietosuojalaki, paitsi 42, 9963 St. Jakob Defereggenissä, Itävallassa, office@haus-burger.at, pyyntösi käsittelyä varten lomakkeen lähettämisen antaman suostumuksen perusteella. Tietoja on käsiteltävä suoramarkkinointia varten, joka on sopusoinnussa alkuperäisen käsittelyn tarkoituksen kanssa, samalla oikeusperustalla, lukuun ottamatta väitettä.
Henkilötietojen toimittamiseen ei ole laillista tai sopimusperusteista velvoitetta. Ainoa seuraus siitä, että varausta ei ole saatavilla, on se, että et lähetä pyyntöäsi emmekä voi käsitellä sitä.

Valitsemalla valintaruudun hyväksyt edellä mainittujen henkilötietojen käsittelyn, jotta voit lähettää sähköpostiuutiskirjeen markus Burgerilta, joka vastaa tietosuojalaista Markus Burger, Ausrotte 42, 9963 St. Jakob Defereggenissa, Itävallassa, office@haus-burger.at,suostumuksesi perusteella, kunnes se peruutetaan tai vastustetaan.
Henkilötietojen toimittamiseen ei ole laillista tai sopimusperusteista velvoitetta. Ainoa seuraus siitä, että et ole suostunut, on se, että et saa sähköpostiuutiskirjettä.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa kirjallisella ilmoituksella tai (jos kyseessä on sähköpostitiedote) klikkaamalla tilauksen peruutuslinkkiä vaikuttamatta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn laillisuuteen peruuttamiseen asti.

Vastaavasti voit vastustaa samalla tavalla henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos vastustamme, henkilötietojasi ei enää käsitellä suoramarkkinointia varten.

Sinulla on oikeus käyttää, oikaista, poistaa, rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä ja siirrettävyyttä sekä oikeus valittaa valvontaviranomaiselle (Itävallan tietosuojaviranomainen, Wickenburggasse 8, 1010 Wien, dsb@dsb.gv.at).

Uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt edellä mainittujen henkilötietojen käsittelyn Markus Burgerilta, joka vastaa tietosuojalaista Markus Burger, Außerrotte 42, 9963 St. Jakob Defereggenissa, Itävallassa, office@haus-burger.at, jotta voit lähettää sähköpostitiedotteen suostumuksesi perusteella, kunnes se peruutetaan tai vastustetaan.
Henkilötietojen antamiseen tai suostumukseesi ei ole laillista tai sopimusperusteista velvoitetta. Jos et anna tai anna suostumusta, sinulle ei lähetetä mitään tietoja.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa kirjallisella ilmoituksella tai klikkaamalla tilauksen peruutuslinkkiä vaikuttamatta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn laillisuuteen peruuttamiseen asti.

Vastaavasti voit vastustaa samalla tavalla henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos vastustamme, henkilötietojasi ei enää käsitellä suoramarkkinointia varten.

Sinulla on oikeus käyttää, oikaista, poistaa, rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä ja siirrettävyyttä sekä oikeus valittaa valvontaviranomaiselle (Itävallan tietosuojaviranomainen, Wickenburggasse 8, 1010 Wien, dsb@dsb.gv.at).

Facebook

Tämä sivusto käyttää Facebook Pixel, web-analyysi palvelu Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti (”Facebook”) oikeusperustana ensisijainen oikeutettu etu (analyysi sivuston käyttöä). Olemme allekirjoittaneet Sopimuksen Facebookin kanssa tilaustietojen käsittelyä varten. Osa tiedoista siirretään Yhdysvaltoihin. Tiedot siirretään Yhdysvaltoihin Privacy Shield -järjestelyn perusteella.

Kun käytät verkkosivustoamme, yhteys Facebookin palvelimiin muodostetaan ohjelmiston kautta ja tiedot välitetään Facebook-palvelimille, joista osa sijaitsee Yhdysvalloissa. Facebook Pixel käyttää evästeitä myös tallentaakseen tietoja verkkosivuston käyttäjästä ja analysoidakseen verkkosivuston käyttäjien verkkosivuston käyttöä.

Facebookin mukaan Facebook käyttää kerättyjä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöä, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja.

Facebook voi myös siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, jos laki niin vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Facebookin puolesta.

Yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten Facebook käsittelee käyttäjätietoja löytyy Facebookin tietosuojakäytännöstä.

Google Maps

Tämä sivu käyttää karttapalvelua Google Maps api:n kautta. Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, YHDYSVALLAT.

Jotta voit käyttää Google Mapsin toimintoja, ip-osoitteesi on tallennettava. Nämä tiedot yleensä siirretään Ja tallentaa Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa. Tämän sivuston tarjoajalla ei ole vaikutusta tähän tiedonsiirtoon.

Google Mapsin käyttö on verkkotarjousten houkuttelevan esittelyn ja verkkosivuston ilmoittamien paikkojen helpon haun vuoksi. Tämä on 6 artiklan c alakohdassa tarkoitettu oikeutettu etu. 1 palaa. f GDPR:n tär.a.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on Googlen tietosuojakäytännössä:
www.google.de/intl/de/policies/privacy/
.

Tilaa tietojen käsittely zadego GmbH, osasto ”easybooking”

Koska henkilötietojen käsittelystä on tehty erillinen sopimus, yrityksesi zadego GmbH, osasto ”easybooking”, Tschamlerstraße 4, 6020 Innsbruck kerää ja käsittelee tietosi tietosuoja-asetuksen 28 artiklan mukaisesti vastaavien lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Tukitoimenpiteiden käsittelijänä zadego GmbH, osasto ”easybooking”, Tschamlerstraße 4, 6020 Innsbruck, on myös pääsy tietoihinne, mutta he voivat käyttää niitä ainoastaan tukitoimenpiteisiin, eivätkä ne saa käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa.

Muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat

Lisäksi tällä sivustolla käytetään seuraavien kolmansien osapuolten palveluntarjoajien palveluja:

Oikeutesi

Sinulla on oikeus käyttää, oikaista, poistaa ja rajoittaa henkilötietojen käsittelyä sekä oikeutta tietojen siirrettävyyteen. Kerro meille office@haus-burger.at.

Sinulla on oikeus peruuttaa kaikki suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Peruuttaminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen, kunnes peruuttaminen ei vaikuta peruuttamiseen.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten. Jos vastustamme, henkilötietojasi ei enää käsitellä suoramarkkinointia varten.

Lisäksi sinulla on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle (Itävallan tietosuojaviranomainen, Wickenburggasse 8, 1010 Wien,
dsb@dsb.gv.at
).

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn Sie diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwenden oder auf "Akzeptieren" klicken, erklären Sie sich damit einverstanden.

Schließen