Privacybeleid

Home / Privacybeleid

Burger Markus is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens op onze website. Onze gegevens zijn te vinden in de afdruk.

Wij nemen de bescherming van uw persoonsgegevens zeer serieus. Wij behandelen uw persoonsgegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de wettelijke regelgeving inzake gegevensbescherming en deze gegevensbeschermingsverklaring.

Uw gegevens worden niet doorgegeven aan andere ontvangers zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.

Cookies maken websites gebruiksvriendelijker en efficiënter voor de gebruiker. Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt gebruikt om informatie op te slaan. Bij het bezoeken van een website kan de website een cookie op de computer van de websitebezoeker plaatsen. Als de gebruiker de website later weer bezoekt, kan de website de gegevens van de eerder opgeslagen cookie voorlezen en zo bijvoorbeeld bepalen of de gebruiker de website eerder heeft bezocht en in welke delen van de website de gebruiker bijzonder geïnteresseerd is. Ga voor meer informatie over cookies naar Wikipedia

Cookie-instellingen wijzigen

De gebruiker kan in de instellingen van de webbrowser aangeven hoe de webbrowser met cookies omgaat, welke cookies zijn toegestaan of geweigerd. Precies waar deze instellingen zich bevinden, is afhankelijk van de betreffende webbrowser. Gedetailleerde informatie is toegankelijk via de helpfunctie van de betreffende webbrowser.

Als het gebruik van cookies beperkt is, zijn alle functies van deze website mogelijk niet meer volledig bruikbaar.

Cookies op onze website

Onze website maakt gebruik van de volgende providers:

  • Website van Hotel Garni Burger
    • Cookie toestemming: Hiermee u toestemming geven voor het gebruik van cookies.
    • Responsieve afbeeldingen: Kan worden gebruikt om de vereiste afbeeldingsgrootte te bepalen.
  • Facebook: Opslag van gebruikersgegevens met betrekking tot de Facebook-pixel. Neem voor meer informatie contact op met
    Facebook Developers
    en de
    Facebook Cookie Notices
    .

U de instelling van de cookie voorkomen.

Contactformulieren/Aanvraagformulieren

Na het indienen van het formulier worden de bovengenoemde gegevens verwerkt door Markus Burger, die verantwoordelijk is voor de wetgeving inzake gegevensbescherming, Behalve 42, 9963 St. Jakob in Defereggen, Oostenrijk, office@haus-burger.at, met het oog op de verwerking van uw verzoek op basis van uw toestemming gegeven door het indienen van het formulier. De gegevens worden verwerkt met het oog op direct marketing, dat verenigbaar is met het oorspronkelijke doel van verwerking, op dezelfde rechtsgrondslag, met uitzondering van oppositie.
Er is geen wettelijke of contractuele verplichting om de persoonsgegevens te verstrekken. Het enige gevolg van niet-voorziening is dat u uw verzoek niet indient en wij het niet kunnen verwerken.

Door het vinkje aan te vinken, stemt u in met de verwerking van bovengenoemde persoonsgegevens met het oog op het versturen van een e-mailnieuwsbrief door markus Burger, die verantwoordelijk is voor de wet op de gegevensbescherming Markus Burger, Ausrotte 42, 9963 St. Jakob in Defereggen, Oostenrijk, office@haus-burger.at, op basis van uw toestemming tot intrekking of bezwaar.
Er is geen wettelijke of contractuele verplichting om de persoonsgegevens te verstrekken. Het enige gevolg van uw niet-toestemming is dat u geen e-mailnieuwsbrief ontvangt.

U heeft het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken door middel van een schriftelijke kennisgeving of (in het geval van de e-mailnieuwsbrief) door op de afmeldlink te klikken, zonder dat dit ten koste gaat van de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming tot de intrekking.

Op dezelfde manier u bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens met het oog op direct marketing. In geval van bezwaar worden uw persoonsgegevens niet meer verwerkt met het oog op direct marketing.

U heeft het recht om toegang te krijgen tot, te corrigeren, te verwijderen, de verwerking en draagbaarheid van uw persoonsgegevens te beperken, alsmede het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Oostenrijkse Gegevensbeschermingsautoriteit, Wickenburggasse 8, 1010 Wenen, dsb@dsb.gv.at).

Nieuwsbrief

Door het formulier in te dienen, stemt u in met de verwerking van bovengenoemde persoonsgegevens door Markus Burger, die verantwoordelijk is voor de wet op de gegevensbescherming Markus Burger, Außerrotte 42, 9963 St. Jakob in Defereggen, Oostenrijk, office@haus-burger.at, met het oog op het verzenden van een e-mail op basis van uw toestemming tot intrekking of bezwaar.
Er is geen wettelijke of contractuele verplichting om de persoonsgegevens te verstrekken of om uw toestemming te geven. Het niet verstrekken of verlenen van toestemming zal er alleen toe leiden dat u geen informatie ontvangt.

U heeft het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken door middel van een schriftelijke kennisgeving of door op de afmeldlink te klikken, zonder afbreuk te doen aan de wettigheid van de verwerking die op basis van de toestemming tot de intrekking wordt uitgevoerd.

Op dezelfde manier u bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens met het oog op direct marketing. In geval van bezwaar worden uw persoonsgegevens niet meer verwerkt met het oog op direct marketing.

U heeft het recht om toegang te krijgen tot, te corrigeren, te verwijderen, de verwerking en draagbaarheid van uw persoonsgegevens te beperken, alsmede het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Oostenrijkse Gegevensbeschermingsautoriteit, Wickenburggasse 8, 1010 Wenen, dsb@dsb.gv.at).

Facebook

Deze website maakt gebruik van Facebook Pixel, een webanalyseservice van Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland (“Facebook”) op de wettelijke basis van het dwingende gerechtvaardigd belang (analyse van het gebruik van de website). We hebben een contract getekend met Facebook voor de verwerking van ordergegevens. Een deel van de gegevens zal worden overgedragen aan de VS. De gegevens worden op basis van het Privacy Shield naar de VS overgedragen.

Wanneer u onze website bevindt, wordt een verbinding met de servers van Facebook tot stand gebracht via software en worden gegevens verzonden naar Facebook-servers, waarvan sommige zich in de VS bevinden. Facebook Pixel gebruikt ook cookies om informatie over de websitegebruiker op te slaan en om het gebruik van de website door de websitegebruikers te analyseren.

Volgens Facebook zal Facebook de verzamelde gegevens gebruiken om het gebruik van de website te evalueren, rapporten over websiteactiviteit samen te stellen en andere diensten te verlenen met betrekking tot website- en internetgebruik.

Facebook kan deze informatie ook doorgeven aan derden indien dit wettelijk verplicht is of als derden deze gegevens namens Facebook verwerken.

Gedetailleerde informatie over hoe facebook omgaat met gebruikersgegevens is te vinden in het privacybeleid van Facebook.

Google Maps

Deze pagina maakt gebruik van de kaartservice Google Maps via een API. De provider is Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Om de functies van Google Maps te gebruiken, is het noodzakelijk om uw IP-adres op te slaan. Deze informatie wordt meestal overgedragen naar en opgeslagen door een Server van Google in de VS. De aanbieder van deze site heeft geen invloed op deze gegevensoverdracht.

Het gebruik van Google Maps is in het belang van een aantrekkelijke presentatie van onze online aanbiedingen en in een eenvoudige zoektocht naar de plaatsen die door ons op de website worden aangegeven. Dit vormt een gerechtvaardigd belang in de zin van artikel 6, onder c). 1 verlicht. f GDPR.

Zie het privacybeleid van Google:
www.google.de/intl/de/policies/privacy/
voor meer informatie over de omgaan met gebruikersgegevens.

Bestel gegevensverwerking door zadego GmbH, afdeling “easybooking”

Vanwege een aparte overeenkomst over de verwerking van persoonsgegevens worden uw gegevens verzameld en verwerkt door het bedrijf zadego GmbH, afdeling “easybooking”, Tschamlerstraße 4, 6020 Innsbruck, binnen het toepassingsgebied van de verwerking van ordergegevens in overeenstemming met Art 28 GDPR in overeenstemming met de bijbehorende wettelijke vereisten namens ons. Als verwerker in het geval van steunmaatregelen heeft zadego GmbH, afdeling “easybooking”, Tschamlerstraße 4, 6020 Innsbruck, ook toegang tot uw gegevens, maar mag deze alleen gebruiken voor ondersteunende maatregelen en mag deze niet voor eigen doeleinden gebruiken.

Andere externe aanbieders

Daarnaast worden de diensten van de volgende externe aanbieders op deze website gebruikt:

Uw rechten

U hebt het recht om de verwerking van persoonsgegevens en het recht op gegevensportabiliteit te openen, te rectificeren, te verwijderen en te beperken. Laat het ons weten op office@haus-burger.at.

U heeft het recht om alle toestemmingen voor de verwerking van uw persoonsgegevens in te trekken. De wettigheid van de verwerking van persoonsgegevens tot intrekking wordt niet beïnvloed door de intrekking.

U heeft het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens met het oog op direct marketing. In geval van bezwaar worden uw persoonsgegevens niet meer verwerkt met het oog op direct marketing.

Bovendien heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Oostenrijkse autoriteit voor gegevensbescherming, Wickenburggasse 8, 1010 Wenen, dsb@dsb.gv.at).

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn Sie diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwenden oder auf "Akzeptieren" klicken, erklären Sie sich damit einverstanden.

Schließen