Personvern

Home / Personvern

Burger Markus er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger på vår nettside. Våre data finnes i avtrykket.

Vi tar beskyttelsen av dine personopplysninger svært alvorlig. Vi behandler personopplysningene dine konfidensielt og i samsvar med de lovbestemte personvernforskriftene og denne personvernerklæringen.

Dine data vil ikke bli gitt videre til andre mottakere uten ditt uttrykkelige samtykke.

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler.

Informasjonskapsler gjør nettsteder mer brukervennlige og effektive for brukeren. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som brukes til å lagre informasjon. Når du besøker et nettsted, kan nettstedet plassere en informasjonskapsel på nettstedets besøkendes datamaskin. Hvis brukeren besøker nettstedet igjen senere, kan nettstedet lese ut dataene til den tidligere lagrede informasjonskapselen og dermed bestemme for eksempel om brukeren har besøkt nettstedet før og hvilke områder av nettstedet brukeren er spesielt interessert i. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler, kan du gå til Wikipedia

Endre innstillinger for informasjonskapsler

Brukeren kan angi hvordan nettleseren håndterer informasjonskapsler, hvilke informasjonskapsler som er tillatt eller avvist, i innstillingene i nettleseren. Nøyaktig hvor disse innstillingene er plassert, avhenger av den respektive nettleseren. Detaljert informasjon kan nås via hjelpefunksjonen til den respektive nettleseren.

Hvis bruken av informasjonskapsler er begrenset, kan det hende at alle funksjoner på dette nettstedet ikke lenger kan brukes fullt ut.

Informasjonskapsler på nettstedet vårt

Nettstedet vårt bruker følgende leverandører:

Du kan forhindre innstillingen av informasjonskapselen.

Kontakt-/forespørselsskjemaer

Etter å ha sendt inn skjemaet, vil de ovennevnte dataene bli behandlet av Markus Burger, som er ansvarlig for databeskyttelsesloven, unntatt 42, 9963 St. Jakob i Defereggen, Østerrike, office@haus-burger.at, med det formål å behandle forespørselen din på grunnlag av ditt samtykke gitt ved å sende inn skjemaet. Dataene skal behandles med det formål direkte markedsføring, som er forenlig med det opprinnelige formålet med behandlingen, på samme juridiske grunnlag, med unntak av motstand.
Det er ingen juridisk eller kontraktsmessig forpliktelse til å oppgi personopplysningene. Den eneste konsekvensen av ikke-bestemmelse er at du ikke sender inn forespørselen din, og vi kan ikke behandle den.

Ved å merke av i avmerkingsboksen samtykker du i behandlingen av ovennevnte personopplysninger med det formål å sende et e-postnyhetsbrev av markus Burger, som er ansvarlig for databeskyttelsesloven Markus Burger, Ausrotte 42, 9963 St. Jakob i Defereggen, Østerrike, office@haus-burger.at, på grunnlag av ditt samtykke til tilbakekalling eller innvending.
Det er ingen juridisk eller kontraktsmessig forpliktelse til å oppgi personopplysningene. Den eneste konsekvensen av ditt manglende samtykke er at du ikke mottar et nyhetsbrev via e-post.

Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke når som helst ved skriftlig varsling eller (i tilfelle av e-postnyhetsbrevet) ved å klikke på avmeldingslenken, uten å påvirke lovligheten av behandlingen som utføres på grunnlag av samtykket til tilbakekallingen.

På samme måte kan du protestere på samme måte til bruk av dine personopplysninger med det formål å direkte markedsføring. I tilfelle en innvending, vil dine personopplysninger ikke lenger bli behandlet med det formål å direkte markedsføring.

Du har rett til å få tilgang til, rette opp, slette, begrense behandlingen og portabiliteten til dine personopplysninger, samt retten til å klage til tilsynsmyndigheten(Østerriksk databeskyttelsesmyndighet, Wickenburggasse 8, 1010 Wien, dsb@dsb.gv.at ).

Nyhetsbrev

Ved å sende inn skjemaet samtykker du i behandlingen av ovennevnte personopplysninger av Markus Burger, som er ansvarlig for databeskyttelsesloven Markus Burger, Außerrotte 42, 9963 St. Jakob i Defereggen, Østerrike, office@haus-burger.at, med det formål å sende et nyhetsbrev på e-post på grunnlag av ditt samtykke til tilbakekalling eller innvending.
Det er ingen juridisk eller kontraktsmessig forpliktelse til å oppgi personopplysningene eller å gi ditt samtykke. Unnlatelse av å gi eller gi samtykke vil bare føre til at du ikke blir sendt noen informasjon.

Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke når som helst ved skriftlig varsel eller ved å klikke på avmeldingslenken, uten å påvirke lovligheten av behandlingen som utføres på grunnlag av samtykket til tilbakekallingen.

På samme måte kan du protestere på samme måte til bruk av dine personopplysninger med det formål å direkte markedsføring. I tilfelle en innvending, vil dine personopplysninger ikke lenger bli behandlet med det formål å direkte markedsføring.

Du har rett til å få tilgang til, rette opp, slette, begrense behandlingen og portabiliteten til dine personopplysninger, samt retten til å klage til tilsynsmyndigheten(Østerriksk databeskyttelsesmyndighet, Wickenburggasse 8, 1010 Wien, dsb@dsb.gv.at ).

Facebook

Dette nettstedet bruker Facebook Pixel, en webanalysetjeneste for Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irland («Facebook») på juridisk grunnlag av den overordnede legitime interessen (analyse av nettstedbruk). Vi har signert en kontrakt med Facebook for bestillingsdatabehandling. Noen av dataene vil bli overført til USA. Dataene overføres til USA på grunnlag av Privacy Shield.

Når du åpner nettstedet vårt, opprettes en tilkobling til Facebooks servere via programvare og data overføres til Facebook-servere, hvorav noen er plassert i USA. Facebook Pixel bruker også informasjonskapsler til å lagre informasjon om nettstedbrukeren og til å analysere bruken av nettstedet av nettstedsbrukerne.

Ifølge Facebook vil Facebook bruke dataene som samles inn for å evaluere bruken av nettstedet, til å kompilere rapporter om nettstedsaktivitet og for å tilby andre tjenester knyttet til nettsted og internettbruk.

Facebook kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis det er pålagt å gjøre det ved lov, eller hvis tredjeparter behandler disse dataene på vegne av Facebook.

Detaljert informasjon om hvordan facebook håndterer brukerdata finner du i Facebooks retningslinjer for personvern.

Google Maps

Denne siden bruker karttjenesten Google Maps via en API. Leverandøren er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

For å bruke funksjonene til Google Maps, er det nødvendig å lagre IP-adressen din. Denne informasjonen overføres vanligvis til og lagres av en Google-server i USA. Leverandøren av dette nettstedet har ingen innflytelse på denne dataoverføringen.

Bruken av Google Maps er i interesse av en tiltalende presentasjon av våre online tilbud og i et enkelt søk på stedene angitt av oss på nettstedet. Dette utgjør en legitim interesse i henhold til artikkel 6 nr. 1 tent. f GDPR.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du håndterer brukerdata, kan du se Googles retningslinjer for
personvern: www.google.de/intl/de/policies/privacy/
.

Bestill databehandling av zadego GmbH, avdeling «easybooking»

På grunn av en egen avtale om behandling av personopplysninger, vil dine data bli samlet inn og behandlet av selskapet zadego GmbH, avdeling «easybooking», Tschamlerstraße 4, 6020 Innsbruck, innenfor rammen av ordredatabehandling i samsvar med Art 28 GDPR i samsvar med de tilsvarende juridiske kravene på våre vegne. Som en prosessor i tilfelle av støttetiltak, zadego GmbH, avdeling «easybooking», Tschamlerstraße 4, 6020 Innsbruck, har også tilgang til dine data, men kan bare bruke den for å støtte tiltak og kan ikke bruke den til egne formål.

Andre tredjepartsleverandører

I tillegg brukes tjenestene til følgende tredjepartsleverandører på dette nettstedet:

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til, rette opp, slette og begrense behandlingen av personopplysninger samt retten til dataportabilitet. Gi oss beskjed på office@haus-burger.at.

Du har rett til å tilbakekalle eventuelle samtykker gitt til behandlingen av dine personopplysninger. Lovligheten av behandling av personopplysninger før tilbakekallingen ikke påvirkes av tilbakekallingen.

Du har rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger med det formål å direkte markedsføring. I tilfelle en innvending, vil dine personopplysninger ikke lenger bli behandlet med det formål å direkte markedsføring.

Videre har du rett til å klage til tilsynsmyndigheten (Østerrikske Data Protection Authority, Wickenburggasse 8, 1010
Wien, dsb@dsb.gv.at
).

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn Sie diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwenden oder auf "Akzeptieren" klicken, erklären Sie sich damit einverstanden.

Schließen